*NEERA KÚRA *DETOX* MÉREGTELENÍTÉS* *FOGYÓKÚRA*

HÁROMFÉLE EMBER LÉTEZIK: AKI TÖBBSZÖR VÉGZETT MÁR NEERA KÚRÁT, AKI MOST ISSZA A NEERA KÚRAITALT ÉS JAVÁRA VÁLIK.......ÉS AKI EZUTÁN SZERET BELE A NEERA SZIRUP ÍZÉBE

Diéta és méregtelenítés

A homeopatia, a természetgyógyász, az ájurvédikus és a hagyományos
kínai orvoslás szerint,  a szervezet méreganyag-tartalma
testi bajaink forrása.


Miért szükséges a méregtelenítés?

Bármilyen anyagot viszünk is a szervezetünkbe, legyen az akár természetes akár mesterséges, azt a testnek vagy be kell építenie, vagy ki kell választania, vagy méreggé válik a szervezetben.

Ha többet viszünk be, mint amit a kiválasztó szervek (a máj, a vese, a tüdő és a bőr) ki tudnak választani, méreganyag-hátralék marad a szervezetben. A többlet étel zsírrá alakul, a többlet méreg pedig a test zsírszöveteiben tárolódik, hogy kívül maradjon a vérkeringésen, és ne érintsen más, fontosabb szöveteket. A túlsúlyos állapot majdnem mindig együtt jár a szervezet toxikus állapotával. Ez a méreganyag-többlet veszélyeztetheti szervezetünket.

HIRDETÉS

--------------

A böjtről

A böjtöt évezredek óta alkalmazzák gyógyító ereje miatt. A nyugati orvoslás atyja, Hippokratész számos betegség gyógyítására rendelt böjtkúrákat. A böjt alatt az emésztő és kiválasztó szervek pihenni tudnak, és a belső tisztításra koncentrálhatnak. A szervezet esélyt kap, hogy eltávolítsa a felgyülemlett méreganyagokat és lebontsa a sérült, beteg és szükségtelen sejteket.
Azonban a legtöbb hagyományos böjttel az a gond, hogy az emberek nagy része a nélkülözéssel hozza kapcsolatba. Önmagunk éheztetésének gondolatát "nehéz lenyelni".

A méregtelenítő kúrák alapjai az emésztőrendszer tehermentesítése (böjt), a fokozott folyadékbevitel (minimum 3 liter folyadék naponta) és tisztító gyógynövények használata. Az emésztőrendszer tehermentesítése a belek kiürítésével és a táplálékbevitel módosításával történik. A külső energiahordozók hiányában a szervezetnek saját erőből kell fedeznie a szükséges tápanyagokat.

Testünk vészhelyzetben is fenntartja a létfontosságú szervek állapotát, akár más, kevésbé fontos szövetek rovására is. Böjt alatt a szervezet a felhalmozott tartalék energiaforrásokból fedezi működését. A kötőszövet és a zsír lebontása során lerakódott anyagcseretermékek, továbbá a kívülről bevitt salakanyagok és mérgek felszabadulnak, és a vérkeringésbe kerülnek, majd a veséken, vagy a máj-epe-bél csatornán keresztül választódnak ki. A böjt idején keletkezett savak is a vesén keresztül ürülnek ki.

A rendszeres böjt része az egészséges életmódnak, hiszen a böjt hatására a szervezet megtisztul a felhalmozódott mérgező anyagoktól, aktívabb sejttevékenységbe kezd.*****************************************


Címszavak: NEERA kúra NEERA kúraital detox tetoxikálás méregtelenítés fogyókúra salaktalanítás hogy lehet könnyen fogyni? méregtelenítő kúra NEERA szirup gyors fogyás citromlé víz léböjt kúra böjt léböjt 10 napos kúra 90 napos diéta 90 napos fogyókúra zsirégető étrend zsírégető drágakövek vitamin ásványi anyag gyógyszerfüggőség koncentráció emésztés ellenálló képesség tíznapos juharszirup pálma szirup juhar betegség egészség homeopatia ajurvedikus természetgyógyász

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 10
Heti: 10
Havi: 232
Össz.: 104 894

Látogatottság növelés
Oldal: DIÉTA ÉS MÉREGTELENÍTÉS
*NEERA KÚRA *DETOX* MÉREGTELENÍTÉS* *FOGYÓKÚRA* - © 2008 - 2018 - neera.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »