*NEERA KÚRA *DETOX* MÉREGTELENÍTÉS* *FOGYÓKÚRA*

HÁROMFÉLE EMBER LÉTEZIK: AKI TÖBBSZÖR VÉGZETT MÁR NEERA KÚRÁT, AKI MOST ISSZA A NEERA KÚRAITALT ÉS JAVÁRA VÁLIK.......ÉS AKI EZUTÁN SZERET BELE A NEERA SZIRUP ÍZÉBE

MENTÁLIS TISZTULÁS

Eddig a NEERA kúrát csupán a fizikai tisztulás módszereként mutattuk be. Úgy érezzük azonban, hogy a belső, a lelki életre is pozitív hatással van.

A körülöttünk lévő világ gondolataink, érzéseink és törekvésünk tükröződése. A világ szűkölködik a békében, mert belőlünk hiányzik a béke. A belső harmóniát csak akkor oszthatjuk meg másokkal, ha mi magunk rendelkezünk vele. Ameddig elménk zavaros, érzelmeink kavarognak és fizikai testünk szennyezett, addig nem teremthetünk békét saját lényünkben, következésképpen a körülöttünk lévő világban sem.
A világot talán nem tudjuk megváltoztatni, de megváltoztathatjuk annak egy részét, önmagunkat.

HIRDETÉS

-----------------


Önmagunkon javítva a világot azonnal jobb hellyé alakítjuk. Csökkentjük az ellentéteket, és növeljük a békét. Ez a legtöbb, amit tehetünk.

Szerencsére az emberek egyre jobban tudatára ébrednek, hogy milyen fontos a külső valóság mögé látni, ezért a meditáció művészetét m a már széles körben alkalmazzák. Ez keleti tradíció ugyan, de mindenki számára elérhető. Különösen Sri Chinmoy spirituális útja ötvözi ezt az ősi művészetet a mai modern, nyugati életstílussal.


A meditáció lecsendesíti gondolatainkat, feloldja a bennünk rejlő feszültségeket, problémákat, lelki blokkokat, ezzel hozzájárul a jó közérzet és az "egész"-ség megvalósításához.

Egy egyszerű gyakorlat, melyet Ön is kipróbálhat:

Béke és öröm belégzése

Az első tulajdonság, melyre légzőgyakorlatok végzésekor gondol, a tisztaság legyen.

Ha belégzéskor érezni tudja, hogy a lélegzet közvetlenül Istentől, magától a Tisztaságtól jön, akkor lélegzetét könnyen megtisztíthatja.

Azután, minden belégzésnél próbálja azt érezni, hogy végtelen békét visz a testébe. Kilégzésnél próbálja meg érezni, hogy kiveti magából azt a nyugtalanságot, ami Önben van, és amit maga körül lát.

Ha így lélegzik, meglátja, a nyugtalanság fokozatosan elhagyja.

Ha ezt elvégezte néhányszor, érezze azt, hogy erőt lélegzik be az univerzumból; kilégzéskor pedig érezze, hogy minden félelme elhagyja a testét.

Azután, ha ezt is elvégezte néhányszor, próbálja azt érezni, hogy végtelen örömet lélegzik be, és gondokat, szenvedést és szomorúságot lélegzik ki.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 10
Heti: 9
Havi: 231
Össz.: 104 893

Látogatottság növelés
Oldal: MENTÁLIS TISZTULÁS
*NEERA KÚRA *DETOX* MÉREGTELENÍTÉS* *FOGYÓKÚRA* - © 2008 - 2018 - neera.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »